Δεν θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Παπαγγελής

30 Ιανουαρίου 2014 στις 9:04 μμ
Από Τοπικές Ειδήσεις (1 Σχόλιo)

papaggelisΤην απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε στα μέλη της παράταξης του ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής.

Σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα, στην οποία συμμετείχε η πλειοψηφία των μελών του συνδυασμού του, δήλωσε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση έκλεισε για εκείνον χωρίς να αναφέρει εάν προτίθεται να μεταπηδήσει στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Παρά την αποχώρηση του επικεφαλής, ελήφθη η απόφαση ότι ο συνδυασμός πρέπει να προχωρήσει με οποίον επιθυμεί να ηγηθεί, είτε εντός είτε εκτός  τη σημερινής σύνθεσης  του.

Ο συνδυασμός όμως μετράει και άλλες απώλειες, τη  θέση του διαχώρισε ο Σπύρος Γκικόπουλος που δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος του συνδυασμού καθώς και ο Δήμος Αβορίτης  που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Το ίδιο έπραξε και ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο οποίος προσανατολίζεται στις περιφερειακές εκλογές.

One Response to Δεν θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Παπαγγελής

  1. Papaemmanouil Dimitrios on 30 Ιανουαρίου 2014 at 23:59

    Ωφελήθηκε αλλά δεν ωφέλησε την Πόλη και τους πολίτες που τον εξέλεξαν. Λάθος επιλογή και εκλογή, στα ίδια πολύ χαμηλά επίπεδα με τον προκάτοχο, στο Δήμο, »Μήτσο» !!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *powered by στοιχημα
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com