Πολιτισμός

Στον…Κικίλια και το δήμαρχο Γιάννη Σταθά “τα είπαν” οι Κουδουναραίοι Διστόμου! (βίντεο)

Θορυβώδη …έφοδο στο Δημαρχείο Διστόμου έκαναν οι τραγόμορφοι Κουδουναραίοι Διστόμου και από την έμμετρη σάτιρά τους δεν ξέφυγε κανείς!
Δεν ήταν μόνο οι ευχές και οι προτροπές προς το Δήμαρχο Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας και παλιό κουδουναραίο Γιάννη Σταθά, τους Δημοτικούς Συμβούλους και το προσωπικό του Δήμου, από τους νέους και τις νέες του Διστόμου που συνεχίζουν το πανάρχαιο έθιμο που εντυπωσιάζει όπου παρουσιάζεται
Για τα καλά τα άκουσε και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για την απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, εστιάζοντας στην αποφυγή τρομολαγνείας και πανικού.
 
Απολαύστε τα επίκαιρα στιχάκια όπως τα ”σκάρωσε” ο πιο παλιός κουδουναραίος Στάθης Σταθάς – και φυσικά ακούστε τα!
Στον Δήμαρχο ευχόμαστε
καλή τετραετία
Να νοιάζεσαι για το χωριό
μα και για τα Σχολεία!
 
Και στους Συμβούλους μια ευχή
να μην ψηφίζουν σαν αριθμοί!
Να ΄χουν λόγο και δράση
το χωριό να μην ρημάξει!
 
Όλο το Προσωπικό
να είναι εξυπηρετικό
Να βάζει όλα τα δυνατά του
είναι τιμ’η απ΄ την δουλειά του!
Και η συνέχεια η παραγγελία που δίνουν στον Δήμαρχο να μεταφέρει στον Υπουργό Υγείας  Βασ. Κικίλια για τις απαγορεύσεις των Καρναβαλικών εκδηλώσεων!:
 
Είμαστε Κουδουναραίοι
χιλιάδες χρόνια στο χωριό
Και τον τρόμο κυνηγάμε
από τον κορονοϊό
 
Δήμαρχε, πες στον Κικίλια
μπασκετμπολιστα τον παλιό
την δική του την πανίλα
να μην σκορπάει στον λαό!

Οι κουδουναραίοι Διστόμου τα "είπαν" στον δήμαρχο Γιάννη Σταθά!Και του χρόνου παιδιά!Απολαύστε τα επίκαιρα στιχάκια όπως τα ''σκάρωσε'' ο πιο παλιός κουδουναραίος Στάθης Σταθάς – και φυσικά ακούστε τα!"Στον Δήμαρχο ευχόμαστεκαλή τετραετίαΝα νοιάζεσαι για το χωριόμα και για τα Σχολεία!Και στους Συμβούλους μια ευχήνα μην ψηφίζουν σαν αριθμοί!Να ΄χουν λόγο και δράσητο χωριό να μην ρημάξει!Όλο το Προσωπικόνα είναι εξυπηρετικόΝα βάζει όλα τα δυνατά τουειναι τιμ'η απ΄ την δουλειά του!"Και η συνέχεια η παραγγελία που δίνουν στον Δήμαρχο να μεταφέρει στον Υπουργό Υγείας κ Βασ. Κικίλια για τις απαγορεύσεις των Καρναβαλικών εκδηλώσεων!:"Είμαστε Κουδουναραίοιχιλιάδες χρόνια στο χωριόΚαι τον τρόμο κυνηγάμεαπό τον κορονοϊόΔήμαρχε, πες στον Κικίλιαμπασκετμπολιστα τον παλιότην δική του την πανίλανα μην σκορπάει στον λαό!"

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Σταθάς 2019 – Ενεργοί Δημότες στις Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top