Τοπικες Ειδησεις

Συνάντηση Παπαθωμά με τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Την Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά, επισκέφθηκαν οι νέοι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Λάμπρος Κούτσικος και Ελένη Παπανικολάου.

Πέραν του εθιμοτυπικού της συνάντησης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων των δύο διευθυντών και τις ευχές της αντιπεριφερειάρχη, στη συνάντηση συζητήθηκαν και τα θέματα που αφορούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ώστε οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης, τους ενημέρωσε ότι φέτος 2.740 μαθητές περίπου θα μετακινηθούν με ευθύνη της Π.Ε. Βοιωτίας, καθώς και για άλλα λειτουργικά θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σε κοινές τους δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης, και οι Διευθυντές, ανέφεραν  “ότι πρωταρχικό μέλημα και απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η αυστηρή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας και των μέτρων που θα ισχύσουν, τα οποία θα καθοριστούν από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων που παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Απεύθυναν έκκληση στους γονείς όλων των παιδιών να τηρήσουν το υγειονομικό  πρωτόκολλο του  covid και ειδικά τη μάσκα που αποτελεί κύριο μέσο προστασίας όπως φάνηκε πέραν των άλλων και από την πτωτική πορεία  των κρουσμάτων  στη χώρα μας από αρχές Σεπτεμβρίου έως σήμερα.

“Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είναι και θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία τόσο ενόψει της έναρξης όσο και κατά τη  διάρκεια της σχολικής χρονιάς”.

Null
To Top