Τοπικες Ειδησεις

Ανάμεσα στα πράσα .. δενδρύλλια κάνναβης

Ανάμεσα στα πράσα καλλιεργούσε και δενδρύλλια κάνναβης, αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, χθες (30-09) το πρωί σε περιοχή της Βοιωτίας.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πολυήμερη διακριτική επιτήρηση, εντοπίστηκαν συνολικά είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,50) έως και (2) μέτρων, εμφυτευμένα σε αγροτεμάχιο που διατηρεί ο συλληφθείς στην ανωτέρω περιοχή, ανάμεσα σε καλλιεργούμενα φυτά (πράσα).

Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • (18) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (22) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.
  • (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • (41) νάιλον συσκευασίες, πρόσφορες για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών,
  • τα χρηματικά ποσά των (30.010) ευρώ και των (50) δολαρίων Καναδά, προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών. Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

     

Null
To Top