Τοπικες Ειδησεις

Εδώ και έξι μήνες χωρίς νέο εκκαθαριστή ο πρώην Οργανισμός Κωπαΐδας

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, με ερώτηση απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών επισημαίνει την αδιέξοδη πορεία του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής επισημαίνει ότι η συνεχιζόμενη καθυστέρηση  τοποθέτησης εκκαθαριστή για το έτος 2020, έχει προκαλέσει και συνεχίζει τεράστια προβλήματα στους κληρούχους, στις συναλλαγές, στις πράξεις μεταβιβάσεων και άλλων δραστηριοτήτων της Κωπαΐδας.

Επίσης τονίζει ότι αν και ήδη από το 2014 έχει οριστεί εκκαθαριστής για την εκκαθάριση του Οργανισμού Κωπαΐδας λόγω της κατάργησής του, οι εργασίες εκκαθάρισης πραγματοποιούνται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς, χωρίς να γνωρίζουμε την ημερομηνία περαίωσης της διαδικασίας αυτής.

Κατόπιν αυτών, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών την άμεση τοποθέτηση εκκαθαριστή του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας για το έτος 2020, και τον ερωτά, πώς σκοπεύει να αποκαταστήσει την εξάμηνη καθυστέρηση της εν λόγω τοποθέτησης. Τέλος ζητά από το Υπουργείο Οικονομικών να διευκρινίσει, πώς σκοπεύει να κινηθεί ώστε να επιταχυνθεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης και με ποιο χρονοδιάγραμμα.

Null
To Top