Περιφέρεια

Εκφοβισμό σε βάρος του Κώστα Σωτηρόπουλου από εργολάβο καταγγέλει η Μπατζελή

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη η περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης  “Πατρίδα μας η Στερεά”, Κατερίνα Μπατζελή. Συγκεκριμένα κατήγγειλε προσπάθεια εκφοβισμού προς το σύμβουλο Βοιωτίας, του συνδυασμού της, Κώστα Σωτηρόπουλο, από τον ανάδοχο της δακοκτονίας σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

“Εκφοβισμοί και εκβιασμοί γίνονται από εκείνους που ξέρουν και οι ίδιοι ότι έχουν ακολουθήσει την τεθλασμένη οδό, για να συνεργαστούν με την Περιφέρεια», τονίζει η κα Μπατζελή σχετικά με την ανάρτηση του αναδόχου Δακοκτονίας στην Φθιώτιδα και Βοιωτία όπου στην τελευταία και μόνο έγινε και βάση ειδικής εφαρμογής του νομού όπου στην ουσία επρόκειτο για ανάθεση.

Ενώ συνέχισε αναφέροντας:

Δεν θα απαντήσουμε διάμεσου του facebook στην ανάρτηση του κου Γιάννη Κατσαρού της ΓΕΩΡΓΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕ στην σελίδα του περιφερειακού μας συμβούλου Κώστα Σωτηρόπουλου. Και μάλιστα στην πρόκληση «εάν θέλουμε την δακοκτονία ή όχι για πολιτικούς λόγους», γελάμε γιατί εάν δεν το κάνουμε θα πρέπει να ανατρέξουν στην παρελθούσα πορεία των έργων δακοκτονίας και μπορεί ορισμένοι να κλάψουν.

Είναι σημαντικό, δεν υπήρχε φυσικά καμία αμφιβολία εκ μέρους μας, ότι το σύνολο των μελών της ΟΕ καταδίκασε τις συμπεριφορές αυτές απέναντι σε συμβούλους του ΠΣ αλλά και σε αποφάσεις των θεσμικών οργάνων. Οι απαξιωτικές και αγοραίες εκφράσεις όπως «κουταβάκια της Μπάτσαλη» χαρακτηρίζουν τον ίδιο τον ανάδοχο ως πρόσωπο αλλά και οι εκφράσεις του «θα τον βρω μπροστά μου» ενέχουν και περιεχόμενο ποινικώς κολάσιμο εφόσον προσπαθεί και δημοσίως να μας εκφοβίσει και εκβιάσει, πράξη που αντιβαίνει τους όρους και προϋποθέσεις συνεργασιών και συμβάσεων με αναδόχους .

Η διαδικασία του διαγωνισμού της Δακοκτονίας στην ΠΣΤΕ έχει προχωρήσει και με την στήριξη των μελών της ΟΕ, η αγωνία των οποίων είναι μεγάλη για την επιτυχή ολοκλήρωση της, έτσι ώστε να μην πληγεί ο τομέας της ελαιοκαλλιέργειας, των εισοδημάτων των παραγωγών αλλά και η ποιότητα του προϊόντος, ενός επώνυμου προϊόν για την Περιφέρειας μας.

Αλλά την αγωνία μας αυτή δεν μπορεί να την εκμεταλλεύεται κανένας ….και να χειρίζεται καταστάσεις.

Αγαπητέ Περιφερειάρχη και φίλοι συνάδελφοι του Περιφερειακού Συμβουλίου, αυτή την ανάρτηση του εργολάβου της…

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Sotiropoulos στις Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

 

Null
To Top