Τοπικες Ειδησεις

Ενίσχυση μέσω ΕΣΠΑ για τα νοσοκομεία της Βοιωτίας

Τη Διοικήτρια των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας Μόρφω Βαλλά και τον Αναπληρωτή Υποδιοικητή Αντώνη Αγάτσα δέχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. Ο λόγος της συνάντησης ήταν η ένταξη των δύο νοσοκομείων, Λιβαδειάς και Θήβας, στο ΕΣΠΑ, με το ποσό των 388.700 €, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Η σχετική πρόταση υποβλήθηκε από τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων κατόπιν συνεργασίας με την Περιφέρεια και  είναι η πρώτη φορά που τα δύο Νοσοκομεία της Βοιωτίας εντάσσονται σε εξοπλισμό με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι:

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τους Διοικητές των δύο Νοσοκομείων . Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι και θα παραμείνει άριστη. Προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να συνδράμουμε κι εμείς από την πλευρά μας το έργο των Νοσοκομείων , γιατί η υγεία του κάθε πολίτη είναι προτεραιότητά μας».

Στην άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια αναφέρθηκαν επίσης η κ. Βαλλά και ο κ. Αγάτσας.

Συνολικά τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας (Στερεάς Ελλάδας ) ενισχύονται με ιατρικό εξοπλισμό με συνολική δαπάνη ύψους  2.488.700 ευρώ.

 

 

 

 

 

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top