Τοπικες Ειδησεις

Επίσκεψη Ευρωπαίων γαστρονόμων στο Μουσείο Θήβας

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του CEUCO (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – Conseil Europeen des Confreries Oenogastronomiques) κ. Carlos Martin Cosme, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας της Ευρώπης, ο Πρόεδρος του Junior Τμήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» κ. Νικόλαος Μουζάκης και πενήντα πέντε (55) σύνεδροι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες που θα συμμετάσχουν στο «16ο  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας» στο Ζάππειο στην Αθήνα από 19 έως 21 Οκτωβρίου.

Η επίσκεψη και ξενάγηση των Συνέδρων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Θηβαίων με περίπτερο στην έκθεση «Πολιτισμού- Τουρισμού- Γαστρονομίας και Οίνου» που θα λειτουργήσει παράλληλα με το Συνέδριο στο Ζάππειο και ήταν απόρροια ενεργειών του  Δημάρχου Θηβαίων και της  Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων, ώστε να συμπεριληφθεί το Μουσείο της Θήβας στο πρόγραμμα των εκδρομών των φιλοξενούμενων συνέδρων.

Οι προαναφερόμενοι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το περιεχόμενο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας καθώς και από την άρτια υποδοχή και εξυπηρέτηση του προσωπικού του Μουσείου. Δήλωσαν επίσης ότι  θα επισκεφτούν το περίπτερο του Δήμου στο Ζάππειο για να μιλήσουν με τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων της περιοχής.

 

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top