Τοπικες Ειδησεις

Γ. Σταθάς: Αποκλείστηκε η Αράχωβα από τη συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Την αντίδραση του δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά προκάλεσε η απόφαση της Διοίκησης της ΕΤΑΔ να αποκλείσει από τις εργασίες συντήρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού όσους συντηρητές είχαν προταθεί και κατάγονται από την Αράχωβα.

Σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων, τον υπουργό Οικονομικών και τη διοίκηση της ΕΤΑΔ κάνει λόγο για απαράδεκτες μεθοδεύσεις, που θυμίζουν άλλες εποχές.

Η επιστολή Σταθά:

Η Διοίκηση της ΕΤΑΔ χρησιμοποιώντας απαράδεκτες μεθοδεύσεις, άλλαξε τις προτάσεις που είχε στείλει η Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, για την πρόσληψη των συντηρητών στο Χ.Κ.Π. για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο 2020.

Αυτό θυμίζει άλλες εποχές, αποκλείοντας σχεδόν όλους όσους συντηρητές είχαν προταθεί και κατάγονται από την Αράχωβα, οι οποίοι σημειωτέων έχουν μεγάλη εμπειρία στην συντήρηση και στην λειτουργία του Χ.Κ.Π.

Κύριοι, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, πρέπει να σταματήσουν να παρεμβαίνουν τοπικιστικά και πολιτικά συμφέροντα, όπως γινόταν στο παρελθόν .

Null
To Top