Τοπικες Ειδησεις

Γ Σταθάς:«Ύπουλο κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο»

Παρέμβαση προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για αναστολή του κλεισίματος του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο έκανε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς με επιστολή του που αποστέλλει επίσης στους επικεφαλής και των άλλων Κομμάτων, στον αρμόδιο υπουργό καθώς και στην ηγεσία της Τράπεζας.

Ο Δήμαρχος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας  επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “ο ελληνικός λαός και οι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δισεκατομμύρια στις Τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση τους”.

Η επιστολή Σταθά:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες στάλθηκε sms σε ορισμένους πελάτες του  καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Διστόμου,  ότι από 9 Ιουλίου το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο θα κλείσει. Το sms εστάλη ενώ ήδη το κατάστημα ήταν προσωρινά κλειστό λόγω των μέτρων κατά τις διασποράς του covid -19.  Η δέσμευση που υπήρχε από την τράπεζα και την προηγούμενη κυβέρνηση είναι ότι το κατάστημα θα λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα για να εξυπηρετεί τους δημότες του Διστόμου – Στειρίου και της όμορης περιοχής (Αράχωβα– Αντίκυρα – Κυριάκι – Δεσφίνα κλπ) και κυρίως τους ηλικιωμένους – συνταξιούχους , οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν κάρτες ή να μετακινούνται στην πόλη της Λιβαδειάς, η οποία απέχει 22 χλμ.

Να σημειωθεί ότι στο Δίστομο το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς λειτουργούσε πλήρως εδώ και 35 χρόνια.

Καλούμε άμεσα την Τράπεζα Πειραιώς  να ανακαλέσει την ανωτέρω απόφασή της και την Κυβέρνηση να παρέμβει για την επαναφορά της λειτουργίας του καταστήματος στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή στην λειτουργία του καταστήματος τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα.

Ο ελληνικός λαός και οι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση της.

Συνημμένο : 

Το κείμενο που στάλθηκε με sms σε ορισμένους πελάτες του  καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Διστόμου:

«από 9 Ιουλίου το Κατάστημα επί της Πλατείας Ηρώων 2 στο Δίστομο, μεταφέρεται επί της Φίλωνος 26 Λιβαδειά. Είμαστε κοντά σας σε κάθε τραπεζική συναλλαγή»

Null
To Top