Τοπικες Ειδησεις

Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων στις 14 και 20 Νοεμβρίου

Για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία Λιβαδειάς ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ, στις 14 και 20 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση των σωματείων:

Τα σωματεία απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα στα μέλη τους για καθολική συμμετοχή στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Όλοι στο δρόμο του αγώνα, με αποφασιστική αδιάκοπη μαζική δράση να προασπίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, της εργατικής – λαϊκής οικογένειας. Οι συνταξιούχοι πρέπει τώρα ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά να παλέψουν για:

  • Κατάργηση του νόμου 4387/16 του Κατρούγκαλου.
  • Να υπάρξει πολιτική απόφαση της κυβέρνησης που θα αποδίδει τα οφειλόμενα σε όλους, χωρίς ατελείωτους δικαστικούς λαβύρινθους.
  • Καταβολή των συντάξεων χηρείας, επιστροφή του ΕΚΑΣ, αυξήσεις στις συντάξεις.
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία – Πρόνοια.

Στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού των συνταξιούχων, απαντάμε  πως αν όλοι όσοι σπεύδουν να καταθέσουν αιτήσεις έπαιρναν τη θέση τους στον αγώνα, δεν θα χρειαζόταν καμία αίτηση, αγωγή. Η μόνη αίτηση που πρέπει να κάνουμε είναι η αίτηση εγγραφής στα σωματεία μας.

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να μένουμε με τα χέρια σταυρωμένα όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να δουλεύουν για 400 ευρώ και με προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας». Ο αγώνας μας είναι κοινός.

Τη Τετάρτη 14-11-18 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς Συμμετέχουμε στην οργάνωση συλλαλητηρίου με τα εργατικά σωματεία.

-Την Τρίτη 20-11-18 και ώρα 8:00 το πρωί θα γίνει αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ για να συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος για τους συνταξιούχους από Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και νησιά.

Δηλώνουμε συμμέτοχη για τη κάθοδο μας στην Αθήνα στο συλλαλητήριο και στα τηλέφωνα:

Για ΙΚΑ τηλ. 6979334625 – 6977081131, για ΟΑΕΕ τηλ.6974724317, για Δημοσίου τηλ. 6973809492. Η μετακίνηση προς ΑΘΗΝΑ θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με μισθωμένα λεωφορεία

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top