Τοπικες Ειδησεις

Λιβαδειά: Εκδήλωση του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις

Συγκέντρωση- συζήτηση, για τις πολιτικές, οικονομικές, γεωπολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς, με όλες τις προφυλάξεις κατά της πανδημίας, στο πάρκο της Έρκυνας.

Μετά το τέλος της ομιλίας που έγινε από τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ακολούθησαν ερωτήματα και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους. Η συζήτηση αναπτύχθηκε γύρω από τα ζητήματα των ελληνοτουρκικών και τις πρόσφατες εξελίξεις με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Επίσης γύρω από τις εξελίξεις  στην περιοχή της Στερεάς που μετατρέπεται σε ενεργειακός κόμβος, την ανάγκη οργάνωσης της πάλης και τη προοπτική του κινήματος, αλλά και τα ζητήματα της τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης.

Η συζήτηση  ανέδειξε τον μεγάλο προβληματισμό, που διακατέχει το σύνολο του λαού, καθώς και την ανάγκη  για διέξοδο από την νέα καπιταλιστική κρίση, με την προοπτική για μια άλλη κοινωνία να αναδεικνύεται πιο επίκαιρη από ποτέ.

Από τη συγκέντρωση ο Κ. Μπάτσικας απεύθυνε “κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους εργαζόμενους, τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τη μικρή αγροτιά, τη νεολαία της περιοχής δυναμώνοντας το κόμμα πρώτα και κύρια  μέσα στους χώρους δουλειάς”.

Null
To Top