Τοπικες Ειδησεις

Λιβαδειά: συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε σχολικό λεωφορείο

Εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης, σε λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στη Λιβαδειά, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Πρόκειται για 30χρονο από τον Ορχομενό, ο οποίος, για άγνωστο λόγο, έριξε πέτρα στο παρμπρίζ του λεωφορείου το οποίο θρυμματίστηκε τραυματίζοντας ελαφρά δύο μικρά παιδιά.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από ενδελεχή έρευνα, εντόπισε το 30χρονο, ο οποίος προσήχθη το βράδυ της Τετάρτης και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας

“ο δράστης, τις  πρωινές ώρες της 12-10-2020, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας προστατευτικό κράνος, εκσφενδόνισε πέτρα στο οπίσθιο παρμπρίζ του εν κινήσει σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι, δύο από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν.

Η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός του δράστη, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχική προτεραιότητα και επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα.”

 

Null
To Top