Δήμος Λεβαδέων

“Μετά μουσικής” η συγκέντρωση Καραμάνη στη Λιβαδειά

Με μία σύντομη ομιλία και πολλή μουσική η προεκλογική συγκέντρωση του Δημήτρη Καραμάνη και του συνδυασμού του “Αλλάζουμε Σελίδα”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Λιβαδειά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων, άσκησε κριτική στους συνυποψηφίους του για τον “πόλεμο” κατά της παράταξης του με τη διαρροή fake news, περί δήθεν “μυστικής” συμφωνίας, με τη νυν και εκ νέου υποψήφια δήμαρχο Γιώτα Πούλου, για συνεργασία στο β’ γύρο των εκλογών.

“Μην τους πιστεύετε” τόνισε “δεν υπάρχει καμία συμφωνία, γιατί πολύ απλά, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περάσουν στη δεύτερη και καθοριστική αναμέτρηση για το Δήμο Λεβαδέων”.

Ο κ. Καραμάνης παρουσίασε επιγραμματικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της συγκέντρωσης και την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του συνδυασμού του.

Η συγκέντρωση, που έμοιαζε περισσότερο με μουσική εκδήλωση, άνοιξε με τραγούδια από την μπάντα του Σπύρου Πανουργιά, ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού και έκλεισε με παραδοσιακή μουσική.

 

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top