Κυριοτερες Ειδησεις

Μόνο ένα θετικό δείγμα κορωνοϊού από τα 44 τεστ στο Μαυρομμάτι

Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν, από τον ΕΟΔΥ, στο χωριό Μαυρομμάτι, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Θετικό ανιχνεύθηκε μόνον ένα από τα 44 δείγματα των επαφών του 40χρονου από τη Θήβα που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, στις αρχές της περασμένης βδομάδας.

Το νέο κρούσμα, που δεν κατοικεί στο Μαυρομμάτι, ανήκει στο στενό περιβάλλον του 40χρονου και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Με κοινή ανακοίνωση η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά και ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης  ενημερώνουν για τα αποτελέσματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τον ΕΟΔΥ για τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν και εξετάστηκαν για κορονοϊο ,σε κατοίκους του Μαυρομματίου και μέλη του περιβάλλοντος του ασθενούς, από τα 44 άτομα στους οποίους ελήφθη το δείγμα τα 43 είναι αρνητικά στον κορονοϊο,ενώ υπάρχει 1 θετικό και αφορά άτομο του περιβάλλοντος του ασθενούς, που δεν κατοικεί στο Μαυρομμάτι και το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη σε περιορισμό.

Τα αποτελέσματα μας χαροποιούν και μας ενθαρρύνουν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μας εφησυχάζουν, μέχρι να τελειώσει το 14ημερο από το αρχικό συμβάν.

Τα μέτρα αυτοπεριορισμού και αυτοπροστασίας ισχύουν κανονικά, όπως επίσης και η αυξημένη επιφυλακή των υπηρεσιών .

Ευχόμαστε περαστικά στους ασθενείς και παρακαλούμε όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων επιδεικνύοντας Ατομική Ευθύνη.

Είχε προηγηθεί οργισμένη αντίδραση του Γ. Ντασιώτη, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας να μπει καραντίνα στην παραπληροφόρηση  των τελευταίων ημερών, σε σχέση με τα εν λόγω  αποτελέσματα των τεστ του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:.

ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ……… !!!

Ειλικρινά αν υπήρχε τρόπος θα το έκανα.
Με αφορμή την αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για τον κορονοϊό,που περιμένουμε στο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ, Θα έβαζα σε ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ όλους αυτούς που :

….””Έχουν ένα γνωστό στον ΕΟΔΥ”” και τους δίνει πληροφορίες ( πάντα ανησυχητικές).
…..”” Μίλησαν με το Δήμαρχο””( ούτε καν) και τους είπε…..( πάντα ανησυχητικά).
……”” Έχουν πληροφορίες “”…οτι στο νοσοκομείο από το πρωί γίνεται πανικός από κρούσματα.
……. “”Ένας γιατρός τους ειπε….””
……. Γνωρίζουν τα πάντα και στο ιατρικο- υγειονομικό κομμάτι,αλλά και στο πολιτικό- διαχειριστικό.
…….Που οταν τα λένε αυτά ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ- ΓΑΝΤΙΑ και ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,αλλά κρίνουν όλους τους άλλους που δεν το κάνουν.

Θα έβαζα  ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ανεύθυνους  και αντικοινωνικούς ανθρώπους,χωρίς ίχνος ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και άσχετους με οποιαδήποτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ,που απλά αναστατώνουν,ήδη ανήσυχους ανθρώπους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

 

Null
To Top