Τοπικες Ειδησεις

Ν. Θηβαίος: Περιμένοντας τον Εκκαθαριστή της ΕΑΣ Λιβαδειάς

Ανακοίνωση του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου

Την Τετάρτη 7/11/2018 και ώρα 11:00 ορίστηκε σύσκεψη συμφιλίωσης στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βάσει των άρθρων 3α του Ν.3996/2011 (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα) και 13 του Ν.1876/1990, κατόπιν αιτήματος της προσωρινής επιτροπής εργαζομένων στην ΕΑΣ Λιβαδειάς, μεταξύ αυτής και του εκκαθαριστή της ΕΑΣ Λιβαδειάς Γεωργίου Νικητάκη.

Την ορισθείσα ημερομηνία και ώρα προσήλθαν ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και της Συμφιλιώτριας Αικατερίνης Σωτηρίου, οι εκπρόσωποι της προσωρινής επιτροπής εργαζομένων στην ΕΑΣ Λιβαδειάς (Αίσωπος Κων/νος, Μπαφίνα Παναγιούλα, Καράντζαλης Δημήτριος κ.α). Ο εκκαθαριστής της ΕΑΣ Λιβαδειάς Νικητάκης Γεώργιος, παρότι προσκλήθηκε εγκαίρως, δεν προσήλθε και απέστειλε σχετική επιστολή.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο παραβρέθηκε και ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος, ο οποίος χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την απουσία του εκκαθαριστή.

Τόνισε επίσης ότι η «ιδιότυπη ομηρία» των εργαζομένων της ΕΑΣ Λιβαδειάς πρέπει να τελειώσει άμεσα με την καταβολή όλων των οφειλόμενων μισθών και ενσήμων.

Ο βουλευτής δήλωσε ακόμη πως θα συνεργαστεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αξιοποιώντας κάθε νομοθετικό εργαλείο παρέμβασης με στόχο τη δικαίωση των εργαζομένων και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΕΑΣ Λιβαδειάς.

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top