Τοπικες Ειδησεις

ΝΔ κόντρες στο Δήμο Θήβας

Τη σκληρή απάντηση του δημάρχου Θηβαίων, Σπύρου Νικολάου, προκάλεσαν απαξιωτικές δηλώσεις  του υποψήφιου δημάρχου, Γιώργου Αναστασίου.

Οι σχέσεις των δύο  στελεχών της ΝΔ δεν είναι στα καλύτερα τους καθώς ο κ. Αναστασίου βάζει φρένο σε εκ νέου υποψηφιότητα του νυν δημάρχου.

Η απάντηση Νικολάου:

Ο κ. Αναστασίου μετά τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Θηβαίων, με νεώτερη δήλωσή του υποστηρίζει ότι η Θήβα βρίσκεται ένα στάδιο πριν από τον γκρεμό και εμφανίζει εαυτόν ως Σωτήρα της.

Πως στοιχειοθετεί ότι η πόλη μας βρίσκεται κοντά στον γκρεμό; Γνωρίζει την κατάσταση και το έργο που επιτελείται οκτώ (8) χρόνια στον Δήμο; Γιατί εδώ και πολλούς μήνες προσπαθεί να προσεταιρισθεί δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, αυτούς που κατά τους ισχυρισμούς του έφεραν την πόλη μας κοντά στον γκρεμό;

O κ. Αναστασίου αποδεικνύεται ανεπαρκής μόλις από τα πρώτα βήματά του. Η μέχρι σήμερα αξιοπρεπής στάση μας απέναντί του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top