Βοιωτία

Συνάντηση Δημάρχου με Αναγνωστάκη

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε σήμερα o υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Λεβαδέων κ.κ. Χρήστος Κυπραίος, Πανωραία Κοσμίδη, Κώστας Καπλάνης, Νίκος Τζουβάρας, Θανάσης Φορτώσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ Σωτήρης Καρβούνης.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αναγνωστάκη,  αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα η κ. Πούλου τόνισε την ανάγκη ιεράρχησης των προβλημάτων όλων των Δήμων, την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών που αφορούν στην επιλογή έργων και προγραμματικών συμβάσεων , ούτως ώστε να προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς η υλοποίησή τους.

Ο κ. Αναγνωστάκης αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο, μίλησε από την πλευρά του για μία αναβαθμισμένη  λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία θα αποκλείεται η προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων Δήμων, θα αμβλυνθούν οι περιφερειακές ανισότητες και θα ενισχυθεί η περιφερειακή συνείδηση.

Κλείνοντας ευχήθηκαν αμφότεροι καλή επιτυχία και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να έχουν μία άψογη συνεργασία στο μέλλον.

 

Null
Πατήστε για να σχολιάσετε

Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να στείλετε σχόλιο Σύνδεση

Αφήστε απάντηση

To Top