Τοπικες Ειδησεις

Συνάντηση Παπαθωμά με τη νέα εκκαθαρίστρια του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας

Με βάση απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνετε ο χρόνος λήξης της περάτωσης της εκκαθάρισης του πρώην «Οργανισμού Κωπαΐδας» μέχρι την 31-12-2020, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης.

Χρέη νέου εκκαθαριστή έχει αναλάβει, με απόφαση του Υπουργείου από τις 30-6-2020, η εταιρεία Grant Thorton, εκπροσωπούμενη από τη Μαριλένα  Μπουζούρα η οποία  και ανέλαβε υπηρεσία  για την πραγματοποίηση διαδικασίας της εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας.

Η νέα εκκαθαρίστρια,  συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη της Βοιωτίας,  Φανή Παπαθωμά και επεξεργάστηκαν τρόπους, έτσι ώστε να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος η εκκαθάριση του πρώην Οργανισμού.

«Συνάντηση πραγματοποιήσαμε σήμερα με την νέα εκκαθαρίστρια του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας  κ. Μαριλένα  Μπουζούρα και τους συνεργάτες της,  για τον συντονισμό των ενεργειών μας.

Μετά από άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών είμαστε σε θέση σήμερα να τους υποδεχόμαστε και βεβαίως απ΄ την πλευρά μας θα καταβάλλουμε τα μέγιστα για τη διευκόλυνση του έργου τους», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία εκκαθάρισης των πρώην Οργανισμού  κρατάει πάνω από 5 χρόνια.  

Null
To Top