Περιφέρεια

Συνεδρίασε η Ομάδας Διαχείρισης για τον Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Σύσκεψη της Ομάδας Διαχείρισης για τον Covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα υπό τον  Περιφερειάρχη  Φάνη Σπανό. Συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση του Covid 19 Ανδρέας Τοουλιάς, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Σταύρος Τσελάς και ο Συντονιστής Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος της Περιφέρειας , ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Αγάλος Φωτόπουλος.

Τονίζεται ότι η  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τα αρμόδια Υπουργεία, έτσι ώστε να κινητοποιούνται άμεσα οι μηχανισμοί για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού (ιχνηλάτηση, μέτρα προστασίας, κλπ).

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα έξαρση της πανδημίας του Covid 19. Για να αναχαιτίσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την εξάπλωση της νόσου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δουλεύουμε εντατικά με κύριες κατευθύνσεις την πρόληψη και τους εντατικούς ελέγχους σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας. Για μία ακόμη φορά, θέλουμε να επισημάνουμε σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας μας ότι, η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι η πρόληψη και η αυστηρή προσήλωση και τήρηση των ατομικών μέτρων, αλλά και των μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί, απ’ όλους μας. Βασικότερο όλων είναι πως, θα πρέπει να τηρούμε αυστηρά το τρίπτυχο, ατομική καθαριότητα, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων. Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι να παραμείνει η Περιφέρειά μας υγιής και ασφαλής.» δήλωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση του Covid 19, Ανδρέας Τοουλιάς.

 

Null
To Top