Τοπικες Ειδησεις

θα ανοίξει για δύο Κυριακές η κατασκήνωση της Μητρόπολης στη Δαύλεια

Μετά την απόφαση της  Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας να μην λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης, στον Παρνασσό λόγω πανδημίας,  νεώτερη ανακοίνωση ενημερώνει ότι θα γίνουν  δυο συναντήσεις των παιδιών και των στελεχών στην Κατασκήνωση
Συγκεκριμένα:
Κυριακή 2 Αυγούστου, από το πρωί έως το απόγευμα, θα γίνει στην Κατασκήνωση συνάντηση Μικρών Αγοριών και Κοριτσιών (γεν. 2008 και μετά).
Κυριακή 9 Αυγούστου, από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνει συνάντηση Μεγάλων Αγοριών και Κοριτσιών (Γυμνασίου – Λυκείου).
Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ και θα συνεχιστεί στην Κατασκήνωση, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους φίλους τους, να παίξουν και να χαρούν έστω και για λίγο την αγαπημένη τους Κατασκήνωση, και να οπλιστούν με υπομονή και όρεξη για το επόμενο καλοκαίρι. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.
Για την συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι 20 Ιουλίου 2020 στο e-mail: kataskinosi.imtl2020@gmail.com (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση).
Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο: 6987949246
Η μετάβαση των παιδιών στην Κατασκήνωση θα γίνει από τους γονείς τους, οι οποίοι μπορούν να παραμείνουν και να φιλοξενηθούν στο χώρο της Κατασκήνωσης έως τη λήξη του προγράμματος.
Null
To Top