Τοπικες Ειδησεις

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς απαιτεί την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η θέση των φασιστών δολοφόνων, είναι μόνο στη φυλακή.

Οι απεχθείς εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σχεδίασαν τα εγκλήματα τους κεντρικά και τα εκτέλεσαν με εντολές ενός ιεραρχικού παραστρατιωτικού μηχανισμού που παρίστανε το πολιτικό κόμμα. Εγκλήματα που έγιναν σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την κοινωνική αγανάκτηση και το μίσος που έσπερναν τα μνημόνια, κρύβοντας τις πραγματικές αιτίες και στρέφοντας αυτό το μίσος ενάντια στα πιο φτωχά καταπιεσμένα και απροστάτευτα τμήματα της κοινωνίας.

Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, πρέπει να παλέψουμε ενάντια στην προοπτική της αθώωσης των εγκληματιών του ναζιστικού μορφώματος που εισηγήθηκε η εισαγγελέας και να δώσουμε ένα καίριο χτύπημα στην απάνθρωπη προοπτική, μιας νέας ναζιστικής αυγής.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς στηρίζει την απόφαση του ΕΚΑ, της ΑΔΕΔΥ και όλων των δημοκρατικών δυνάμεων για κινητοποίηση στο Εφετείο Αθηνών  την Τετάρτη 7/10/20 στις 9:30.

Null
To Top