Τοπικες Ειδησεις

Το νοσοκομείο Θήβας επισκέφθηκε η Γιώτα Πούλου

Το νοσοκομείο της Θήβας επισκέφθηκε η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου συνοδευόμενη από τα στελέχη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Απ. Ντάντο και Β. Κουτουλούλη.

Στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων και την πρόεδρο Γιώτα  Λεμπέση, η βουλευτής τους συνεχάρη για την προσφορά τους κατά την περίοδο της πανδημίας και για την συστηματική προσπάθειά τους, να διατηρήσουν το Νοσοκομείο λειτουργικό, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον του Νοσοκομείου καθώς παρατηρείται  συνεχής αποδυνάμωσή του, με μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού προς άλλα Νοσοκομεία. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν στην πρόσφατη αποχώρηση 3 παθολόγων, την μετακίνηση αναισθησιολόγου για εφημερίες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά και τη μη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ, αφού δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των 2 εργαζομένων.

“Η ακύρωση της προκήρυξης πρόσληψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το 2019, η καθυστέρηση προσλήψεων που είχαν εξαγγελθεί λόγω πανδημίας, οι αποχωρήσεις και οι μετακινήσεις, αποδυναμώνουν συνεχώς το Νοσοκομείο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και διεκδικούμε μαζί τους την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Θήβας και όλων των Δομών Υγείας του Νομού μας.

Τα χειροκροτήματα δεν αρκούν, χρειάζεται πολιτικός σχεδιασμός και πράξεις!” τόνισε η κ. Πούλου.

Null
To Top